İtfaiye, Hortumları Birbirine Ekleyip Yangını Söndürdü - Son Dakika
Güncel

İtfaiye, Hortumları Birbirine Ekleyip Yangını Söndürdü

İtfaiye, Hortumları Birbirine Ekleyip Yangını Söndürdü

Afyonkarahisar'da kullanılmayan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı.

11.05.2015 15:18

Afyonkarahisar'da kullanılmayan 2 katlı ahşap evde yangın çıktı. Sokağın dar olması nedeniyle itfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale ettiği yangın 2 saatte söndürüldü.

Olay, öğle saatlerinde Afyonkarahisar Burmalı Mahallesi'nde meydana geldi. İbrahim Akçay'a ait 2 katlı kullanılmayan ahşap evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yangın bölgesindeki dar sokaklar nedeniyle olay yerine ulaşamayan itfaiye ekipleri, araçların hortumlarını birleştirerek yangına müdahale edebildi.

Yangın sırasında çevredeki elektrik kablolarının yanması ve kıvılcımlar çıkarması paniğe neden oldu. Yanan evin yanındaki evde ise yaşlı bir kişinin olduğu söylenirken, olay yerine gelen ekiplerin yaşlı kişiyi evden çıkardığı belirlendi. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasının ardından söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi.

Mahallede oturan bir vatandaş, evin sahiplerinin öldüğünü, eve zaman zaman madde bağımlılarının girip çıktığını ve yangının da bu yüzden çıkmış olabileceğini öne sürdü. - Afyonkarahisar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtfaiye, Hortumları Birbirine Ekleyip Yangını Söndürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement