Izmir'de Boş Araziye Eyp Atıldı - Son Dakika
Güncel

Izmir'de Boş Araziye Eyp Atıldı

Izmir'de boş araziye EYP atıldıİZMİR'in Buca İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boş araziye iki adet cam şişeye yerleştirilen el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı.

10.05.2017 02:03

Izmir'de boş araziye EYP atıldı

İZMİR'in Buca İlçesi'nde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boş araziye iki adet cam şişeye yerleştirilen el yapımı patlayıcı (EYP) atıldı. Olayın terörle bağlantısı araştırılırken, polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Çamlıkule Mahallesi 22048 Sokak'ta saat 00.30 sıralarında boş araziden patlama sesi duyan vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele şubeleri ekipleri, çevrede incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede, patlamanın cam şişelere koyulmuş el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesiyle meydana geldiği tespit edildi. Bir EYP ise patlamamış halde bulundu. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, EYP'yi atan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Mahalle sakinlerinden 25 yaşındaki Rıza Aslan, Aracımı park ettim ve tam aracımdan indiğim sırada bombanın patladığını duydum. Müthiş bir sesti. Koşturarak ileriye doğru gittim bir sis ve duman bulutu gördüm. Daha sonra hemen polisi aradım. Ekipler kısa sürede gelerek olaya müdahil oldular dedi.

Ölen ya da yaralananın olmadığı olayın terörle bağlantılı olup olmadığı araştırılıyor.

Izmir\'de Boş Araziye Eyp Atıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir'de Boş Araziye Eyp Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement