İzmir'de etkili sağanak Konak'ta caddeyi suyla doldurdu, motosikletliler zorlandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İzmir'de etkili sağanak Konak'ta caddeyi suyla doldurdu, motosikletliler zorlandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
İzmir\'de etkili sağanak Konak\'ta caddeyi suyla doldurdu, motosikletliler zorlandı

İzmir'de Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından etkili olan sağanak, sokak ve caddelerde su birikintilerine yol açtı. Konak'ta Anadolu Caddesi'nin bazı bölümleri suyla dolarken başta motosikletliler olmak üzere sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

İZMİR'de devam eden sağanak sebebiyle bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nün uyarısının ardından kent genelinde sağanak etkili oluyor. Sağanak sebebiyle bazı sokak ve caddelerde su birikintileri oluştu. Konak ilçesi Anadolu Caddesi'nin bazı bölümleri suyla doldu. Başta motosikletliler olmak üzere sürücüler, trafikte zor alanlar yaşadı. Sağanağın yarın sabah saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.