İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir\'de Kaçak İçki Operasyonu
17.10.2016 19:22

İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi.

İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Gökdere Mahallesi'ndeki bir market ve deposunda sahte içki satışı yapıldığı ihbarı üzerine geçen Cuma söz konusu işyerine operasyon düzenledi. Aramalarda, satışa hazır halde 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı, ayrıca içki yapımında kullanılan 1 üzüm sıkma makinası ve 1 pompa ele geçirildi. Sahte içkinin piyasa değerinin yaklaşık 76 bin TL olduğu öğrenildi. Operasyon kapsamında 4 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Kaçak İçki Operasyonu - Son Dakika


Advertisement