İzmir'de Ses Kaydı Protestosuna Polis Müdahalesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de Ses Kaydı Protestosuna Polis Müdahalesi

İzmir\'de Ses Kaydı Protestosuna Polis Müdahalesi
26.02.2014 20:43  Güncelleme: 20:53

İzmir'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğu ileri sürülen ses kaydını protesto etmek isteyen 500 kişilik gruba polis müdahale etti.

İzmir'de önceki günlerde çıkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a aikt olduğu ileri sürülen ses kaydını protesto etmek isteyen 500 kişilik grup eylem yaptı. Polisin müdahalesiyle grup dağılırken bazı kişilerin gözaltına alındığı öne sürüldü.

Bugün saat 20.00 sıralarında toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, ses kaydığını protesto etmek üzere Alsancak Plevne Bulvarı'nda toplandı. Burada iki bankanın camları ile bara çekme makinelirinin bulunduğu bölüm ile ayrıca çevredeki bazı işyerlerine zarar veren eylemciler, Şair Eşref Caddesi üzerindeki Lozan Meydanı'nda trafiği iki yönlü olarak ulaşıma kapattı. Yola barikatlar kuran gruba polis müdaha etti. Çevik Kuvvet, sivil polis ve TOMA'larla yapılan müdahale sonucu dağılan göstericilerden bir kısmı Kıbrıs Şehitliği mevkiinde toplanmaya başladı. Müdahale sırasında bazı kişilerin gözaltanı alındığı da öne sürüldü.

KÖ(SSA) - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Ses Kaydı Protestosuna Polis Müdahalesi - Son Dakika


Advertisement