İzmit'te Korkutan Tüp Patlaması - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Korkutan Tüp Patlaması

İzmit\'te Korkutan Tüp Patlaması

İzmit'te bir evin balkonunda bulunan piknik tüpün henüz bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

14.03.2016 00:57

İzmit'te bir evin balkonunda bulunan piknik tüpün henüz bilinmeyen bir nedenle patlaması sonucu korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Patlamanın şiddetiyle sinir krizi geçiren 3 kişi ambülansta tedavi altına alındı.

Yuvam Akarca 2. Etap B-15 Blokta Ogün Karamırzaklı'ya ait evin balkonuda piknik tüpünün patlaması sonucu ev kullanılmaz hale geldi. Evde bulunan Ogün Karamırzaklı ve oğlu Emre Karamırzaklı şans eseri yara alanmadan kurtuldu. Patlamanın şiddetiyle evin camları kırılırken balkon kapısı ve mutfak eşyaları kullanılmaz hale geldi. Patlamanın ardından evde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın şiddetiyle apartmanda bulunan ve sinir krizi geçiren 3 kişiyi olay yerine gelen ambulanstaki sağlık gevlileri müdahale etti. Patlama sonrası çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOGRAFLI - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Korkutan Tüp Patlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement