İznik'te Merve'nin Ölümüne Neden Olan Sürücü Bu Kez Sahte Paradan Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

İznik'te Merve'nin Ölümüne Neden Olan Sürücü Bu Kez Sahte Paradan Tutuklandı

İznik\'te Merve\'nin Ölümüne Neden Olan Sürücü Bu Kez Sahte Paradan Tutuklandı

İznik'te Merve'nin ölümüne neden olan sürücü bu kez sahte paradan tutuklandıBURSA'nın İznik İlçesinde, üzerinde ve evinde sahte 50 ve 100 liralık banknot çıkan 28 yaşındaki İsmail E. ile birlikte yaşadığı Müesser Ü. çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

12.07.2016 15:06

İznik'te Merve'nin ölümüne neden olan sürücü bu kez sahte paradan tutuklandı

BURSA'nın İznik İlçesinde, üzerinde ve evinde sahte 50 ve 100 liralık banknot çıkan 28 yaşındaki İsmail E. ile birlikte yaşadığı Müesser Ü. çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı. İsmail E.'nin geçen eylül ayında, otomobili ile 15 yaşındaki Merve Nur Zeytin'e çarparak ölümüne neden olmak suçundan tutuklandığı ve bir ay cezaevinde kalıp tahliye olduğu anlaşıldı.

İznik'te benzin istasyonundan aldığı akaryakıtın bedeli olarak sahte 100 TL verip ayrılan İsmail E. görevlinin paranın sahte olduğunu anlayıp polise haber vermesi sonucu takibe alındı. Polis, İsmail E.'nin kullandığı 16 FCV 46 plakalı otomobili çevre yolunda dün durdurdu. Araçtan indirilen İsmail E.'nin üzerinde ve birlikte yaşadığı Müesser Ü. ile kaldığı evde yapılan aramada toplam bin 500 TL tutarında sahte 50 TL ve 100 liralık banknot ele geçirdi.

Gözaltına alınan İsmail E. ile Müesser Ü. ilçe emniyet müdürlüğünde sorgulandıktan sonra adliyeye çıkartıldı. İsmail E. 'Piyasaya sahte para sürmek' ve 'Dolandırıcılık', Müesser Ü. ise 'Yardım ve yataklık' suçlarından çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

İsmail E.'nin, geçen eylül ayında İznik ilçesinde, marketten ekmek aldıktan sonra evine dönen Merve Nur Zeytin'e otomobille çarparak ölümüne neden olduğu, bir ay cezaevinde yattıktan sonra sonra ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznik'te Merve'nin Ölümüne Neden Olan Sürücü Bu Kez Sahte Paradan Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement