Jandarmadan '175. Yılda 175 Fotoğraf' Sergisi - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan '175. Yılda 175 Fotoğraf' Sergisi

Jandarmadan \'175. Yılda 175 Fotoğraf\' Sergisi

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümü nedeniyle Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi’nde 175. Yılda 175 Fotoğraf adlı sergi açıldı.

09.06.2014 17:09

Jandarma teşkilatının kuruluşunun 175. yıldönümü nedeniyle Taksim Cumhuriyet Sanat Galerisi'nde 175. Yılda 175 Fotoğraf adlı sergi açıldı. Serginin açılışına İstanbul Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Özkara, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Mehmet Artar, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı. Galeri girişinde serginin açılışına gelen bayan vatandaşlara bayan askerler tarafından çiçek verildi. Özkara, Artar ve vatandaşların katılımıyla serginin açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Açılışın ardından Özkara, Artar ve vatandaşlar bir süre sergiyi gezerek, sergiyi görmeye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Öte yandan sergiye vatandaşlar ilgi gösterdi. Çocuklarıyla birlikte sergiyi gezmeye gelen vatandaşlar sergideki fotoğraflardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sergiyi gezen vatandaşlardan Savaş Altay, güzel bir çalışma olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Jandarmanın öncelikli olarak amacı önce insan sonra asayiş ve güvendir. Tabii ki zor günlerimizde bizim yanımızda olan bir kuruluştur. Jandarma cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren varlığını sürdürmüştür. Dosta güven düşmana korku salmıştır. Fotoğraflar çok olumlu gerçekten harika. Hiçbirinde en ufak bir eksiklik yok."

Jandarmanın tarihi, halkla ilişkiler, havacılık ve kriminal faaliyetlerini içeren 175 fotoğrafın yer aldığı sergi 14 Haziran tarihine kadar gezilebilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan '175. Yılda 175 Fotoğraf' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement