Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe

Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe

Silifke'de, değişik ahırlardan çalınan 12 küçükbaş hayvan, Mersin İl Jandarma ve Silifke İlçe Jandarma ekiplerinin takibi sonucu bulundu.

05.06.2013 12:39  Güncelleme: 12:49

Mersin'in Silifke ilçesinde, değişik ahırlardan çalınan 12 küçükbaş hayvan, Mersin İl Jandarma ve Silifke İlçe Jandarma ekiplerinin takibi sonucu bulundu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Gündüzler ve Keben köylerinde gece Durhasan G. ve Ahmet S. isimli şahıslara ait ahıra giren İ.T. ve B.T., 12 küçükbaş hayvanı çaldı. Mersin İl Jandarma ve Silifke İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, olayda kullanılan araç plakasının İ.T. isimli şahıs adına kayıtlı olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri, şahısları adreslerinde yakaladı.

Yapılan sorgulama sonucunda hırsızlık olayını İ.T. ve B.T. isimli şahısların birlikte gerçekleştirdikleri ve hayvanları Silifke'de ikamet eden değişik kişilerin evlerinde sakladıkları, bazı hayvanları da satmak istedikleri tespit edildi. Gösterilen adreste yapılan aramalarda 12 küçükbaş hayvanın tamamı bulunarak sahiplerine teslim edilirken, şahısların ise gözaltına alındığı belirtildi. Silifke Adliyesi'ne çıkartılan şahıslar tutuklanarak, Silifke Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Hayvan sahiplerinden Durhasan G., hayvanlarını teslim alırken duygulandığını belirterek, "Mal canın yongasıdır. Üç gündür hayvanlarımı göremiyorum. Üç gündür üzüntüden hiçbir şey yiyemedim. Vatandaşın güvenini suistimal eden, hayvanlarımı çalan şüphelilerin yakalanarak hayvanlarımın teslim edilmesini sevinçle karşıladım. Jandarmaya olan güvenimiz bir kez daha tazelenmiştir. Jandarmamızdan Allah razı olsun" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Hayvan Hırsızlarına Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement