Jandarmadan Hayvan Hırsızlığına Alarmlı Tedbir - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan Hayvan Hırsızlığına Alarmlı Tedbir

Jandarmadan Hayvan Hırsızlığına Alarmlı Tedbir

Gaziantep'in Yavuzeli ilçesi Jandarma Komutanlığı, köylerdeki hayvan hırsızlığının önüne geçmek için, ahırlara alarm sistemi taktı.

15.02.2013 09:35  Güncelleme: 09:34

Gaziantep'in Yavuzeli İlçesi Jandarma Komutanlığı, köylerde meydana gelen hayvan hırsızlığının önüne geçmek için, ahırlara alarm sistemi taktı.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ömer Mazılıgüney, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli veteriner hekimi Kadir Kurt ile birlikte Aşağıhöcüklü, Yeniyurt ve Ilıcak köyünü ziyaret etti. Ziyarette çiftçileri hayvan hırsızlığı konusunda dikkatli olmalarını isteyen İlçe Jandarma Komutanı Ömer Mazılıgüney, alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgiler verdi. Olası bir hırsızlık olayında çiftçilerin emeklerinin çalındığını hatırlatan Üsteğmen Mazılıgüney, ahır giriş kapısı ve pencerelerine piyasadan cüzi miktara temin edilecek küçük alarm cihazlarının takılarak çok ucuza güvenliğin sağlanabileceğini söyledi. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileri her köyden bir vatandaşın ahır kapısına alarm sistemi takarak uygulamalı olarak nasıl kullanıldığı anlatıldı. Jandarma ayrıca hırsızlığa karşı uyarıcı afişlerde dağıttı.

Bu sırada İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli veteriner hekim Kadir Kurt ise çiftçilere hayvan sağlığı, hayvansal ürünler ve hayvan nakilleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan Hayvan Hırsızlığına Alarmlı Tedbir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement