Zonguldak'a Bonzai adlı uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen bir gruba polis operasyon düzenledi. Çoğunluğu gençlerden oluşan grubun içinde bir de kadın emniyet amirinin bulunması polisleri bile şaşırttı.
Zonguldak'ta, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 6 kişi ile birlikte gözaltına alınan kadın Emniyet Amiri D.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. D.D., başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.
Polisin uyuşturucu kullanıcılarına yönelik teknik takibi sonucu hafta sonu gerçekleştirdiği operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi'nde görevli D.D. ile 24 yaşındaki U.A., 21 yaşındaki G.B., 21 yaşındaki A.G., 20 yaşındaki O.S., 18 yaşındaki N.A. ve 18 yaşındaki O.P. gözaltına alındı.
Şüphelilerin üzerinde yapılan aramada 6 gram 'Bonzai' adlı uyuşturucu madde geçirildi. 'Bonzai' kullandığı ileri sürülen D.D. ve diğer 6 şüpheli, dün çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
MESLEKTEN İHRAÇ EDİLEBİLİR
D.D., hakkında başlatılan idari soruşturma kapsamında Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız tarafından açığa alındı. Soruşturmanın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için açığa alınan D.D.'nin, soruşturma sonunda meslekten ihraç edilebileceği belirtildi.
Son Dakika › Güncel › Kadın Komiser Uyuşturucu Batağında! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.