Kadir İnanır: Yüzünü Çok Solgun Gördüm Ama Zeki'ye Söyleyemedim - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır: Yüzünü Çok Solgun Gördüm Ama Zeki'ye Söyleyemedim

Usta oyuncu Kadir İnanır, vefat eden ünlü sanatçı Zeki Alasya'nın son olarak yüzünü çok solgun gördüğünü; ama bunu kendisine söyleyemediğini anlattı.

08.05.2015 13:37  Güncelleme: 14:45

Zeki Alasya'nın beklenmedik vefatı sanat dünyasını derinden sarstı. Canlı yayında, 45 yıllık arkadaşı Zeki Alasya'yı anlatan Türk sinemasının usta oyuncusu Kadir İnanır, "Örnek olarak yaşayan çok değerli bir sanatçıydı. İnsanlığı sanatçılığının üstündeydi. Sanatçılığı tartışılmazdı. İnsanlığı ise hiç tartışılmazdı. Herkesi seven ve herkesle barışık bir insandı. Dünya güzeli bir insandı. Ben çok yakın bir dostuydum. 45 yıllık arkadaşlığımızda bir kez olsun tartışmadık. Hepsi sevgi ve saygımız vardı" dedi.

"YÜZÜ SOLGUNDU, SÖYLEYEMEDİM"

Zeki Alasya'yı en son 20 gün önce gördüğünü söyleyen İnanır, "En son bir oyunda görüştüm. Yüzünü solgun gördüm. Ancak söylemedim, söyleyemedim. Çok alıngan bir insandı. Kelimenin tam anlamıyla çok iyi bir insandı. Pırıl pırıl biriydi. Yönetmenlik yaptığı dönemde çok daha fazla yakınlaştık. Bütün Türkiye ve insanlık önemli bir değeri kaybetti. Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.










Kadir İnanır: Yüzünü Çok Solgun Gördüm Ama Zeki\'ye Söyleyemedim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kadir İnanır: Yüzünü Çok Solgun Gördüm Ama Zeki'ye Söyleyemedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Mrt : Bende seni çok dönek görüyorum bak ben söylüyorum 38 5 Yanıtla
  • TÜRK: Türk düşmanlığı olunca söylüyorsun saray soytarısı 13 26 Yanıtla
  • YABAN GULU: VATAN HAYINI SENIN GIBI HAYINLER YAŞIYOR NE YAZIKKI 20 15 Yanıtla
  • Ne fark eder: Adam gibi adam kadir inanir 17 16 Yanıtla
  • Berkay: Adamsın kadir baba 10 17 Yanıtla
  • Amed li: ben HDPli kadir ulen. 9 14 Yanıtla
  • Hakan: Adamın dibi buyuk insan Kadir ünanır 7 15 Yanıtla
  • zeki alasya: Senın yüzün niyye solgun kadir pis pkklı kadir 11 7 Yanıtla
  • sivas: rakı şarap domuz eti chp 4 14 Yanıtla
  • YUSUF BALIK MENEMEN: AH AH BOŞ DÜNYA BOŞ İNSAN Varlığı mucize, yokluğu an meselesi, yarını belli olmayan, sonu hüsran İnsan. Nasılda beş kuruşluk zevk için koskoca dağları yıkıyor, Hayalleri söndürüyor, mutluluklara son veriyoruz. Boynumuzda bir zincir, başımızda şeytan, heveslenmiş beş pare etmez köpekleşen nefsimiz parka gidecek sahibinin boynuna taktığı tasmasıyla zevki sefa sürecek sanıyor. Hangimiz bu GÜNAH NOKTASINDA aşağıyız. Hangimiz bu tasmanın farklı halkalarından bağlanmadık, Bizler kimsenin bilmediğini sandığımız ne günahlar işledik. Kim bilir yarınlarda bizlere neler saklı, Bu nefis denen şeytanın tasmasından kurtulmadığımız sürece yarınların dehşetli manşetleri bizi bekleyecek. Bugün lanetlediklerimiz dün aramızdakiler değimliydiler. Kurtuluş Tövbede, İmanda, Edepte, kendi hakkına razı gelmekte, sabırda ve elbette ki Allaha sığınmaktadır kardeşlerim. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement