Kadir Kara İkinci Dönemine Dualarla Başladı - Son Dakika
Güncel

Kadir Kara İkinci Dönemine Dualarla Başladı

Kadir Kara İkinci Dönemine Dualarla Başladı

İkinci kez Osmaniye Belediye Başkanlığına seçilen MHP Adayı Kadir Kara, ikinci belediye başkanlığı dönemine dualarla başladı.

03.04.2014 09:15

İkinci kez Osmaniye Belediye Başkanlığına seçilen MHP Adayı Kadir Kara, ikinci belediye başkanlığı dönemine dualarla başladı. Mazbatasını aldıktan sonra Osmaniye Belediyesine gelen Başkan Kadir Kara'yı, personeli alkışlarla karşıladı. Alkışlar eşliğinde belediye merdivenlerinden makam odasına giden Başkan Kadir Kara, tebrikleri kabul etmeden, konuşma yapmadan önce makam odasında Kur'an-ı Kerim okuttu ve ardından ise dua yapıldı.

"KADİR BİLİR HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDERİM"

Burada kısa bir konuşma yapan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, "Seçim öncesi Osmaniye için 'Kadir Bilir' demiştik, sağolsun Osmaniye vefasını, kadirşinaslığını ve emeğe saygısını gösterdi. Osmaniye, tarihinde ilk kez bir Belediye Başkanı'nı üst üste 2. Kez seçme lütfunu göstermiştir. Bize oy versin, vermesin 'Kadir Bilir' tüm hemşehrilerime en kalbi duygularım ile teşekkür ederim"dedi.

Ayrıca partisinin Osmaniye teşkilatının tamamına isim isim teşekkür eden Başkan Kadir Kara, teşkilatının tüm kademelerinin gece –gündüz demeden planlı, programlı bir şekilde çalışarak kendisini bu makama bir kez daha taşıdığını söyledi. Başkan Kara, esas bu başarının kaynağının ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olduğunu dile getirdi.

Başkan Kadir Kara ayrıca kendisi ile birlikte seçime giren diğer adaylara ve onların parti teşkilatlarına Osmaniye için gösterdikleri çaba ve demokrasiye yaptıkları katkı için teşekkür etti.

"OSMANİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Osmaniye'de ilk defa bir belediye başkanının üst üste seçildiğini hatırlatan Başkan Kadir Kara, bu onurun kendisine layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Artık seçim bitmiştir diyen Başkan Kadir Kara,"Osmaniye tercihini gelişmekten, büyümekten, değişimden yana kullanmıştır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da parti ayrımı yapmadan, tüm Osmaniye'ye hizmet edeceğim. Şimdi sözkonusu olan Bölgesel Yaşam Merkezi olma yolunda 'Mutlu Şehir Osmaniye Vizyonu'dur' Seçim sürecinde de her daim söylediğimiz gibi, bizim bu kentle ilgili hizmetin ötesinde hayallerimiz var"dedi.

Konuşmasını tamamlayan Başkan Kadir Kara ve yeni belediye meclis üyeleri başkanlık makamında tek tek tebrikleri kabul ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir Kara İkinci Dönemine Dualarla Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement