Kadir Kara, Partililerine Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı - Son Dakika
Güncel

Kadir Kara, Partililerine Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

Kadir Kara, Partililerine Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

MHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 30 Mart seçimleri öncesinde projelerini teşkilatı ile paylaştı.

17.03.2014 07:55

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 30 Mart seçimleri öncesinde projelerini teşkilatı ile paylaştı. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen Bölgesel Yaşam Merkezi Olma Yolunda Mutlu Şehir Osmaniye Proje Sunum toplantısına çok sayıda partili katıldı. Toplantıda MHP Adayı Kadir Kara hem yaptıklarını anlattı, hem de bundan sonraki dönemde yapacaklarını anlattı. Program 'Birlikte Yönetimde 5 Yılımız' isimli video gösterimi ile başladı.

KADİR KARA, "OSMANİYE BÖLGESEL YAŞAM MERKEZİ OLACAK"

Daha sonra alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Başkan Kadir Kara, yaptıklarını anlatırken bu projeleri gerçekleştirdiği mevcut belediye meclis üyelerini kürsüye çağırarak onlara katkılarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonar ise bir konuşma yapan Başkan Kadir Kara şunları söyledi: "Kıymetli parti büyüklerim ve aziz dava arkadaşlarım. Yeni bir beş yıl için; artan heyecan, inanç ve imanla hizmet etmeye talibim. 2009'da bu kent için hayallerimiz var diyerek yola çıktık. Allah'a hamdolsun ki, yüzünüzü eğmedik, sizleri yanıltmadık. Hesabımız ortada. Yaptıklarımız, gerçekleştirdiklerimiz ortada. Alnımız açık, başımız dik. Şimdi bir kez daha huzurunuzdayız. Geçmiş, geleceğin teminatı derler. Bizim teminatımız geçtiğimiz beş yıldır. Ama bitmedi; bizim bu kent için "Hizmetin ötesinde hayallerimiz var". Artık kentin gel-geç gündelik sorunlarından da fazla bu kentin çocuklarına, gençlerine, kadınlarına, bu kente yeni bir ufuk lazım. Geleceği planlamak, uygulamak ve başarmak lazım. Vizyon sahibi, deneyimli ve tecrübeli bir yönetim ve istikrarlı bir model lazım. Osmaniye 10 yıllık projeksiyonda, 1,5 milyon nitelikli nüfusu ile bu bölgenin yaşam merkezi olacak. Kapsadığı Antep-Adana arasında yaşayan 4,5 milyon kişiye lojistik üssü olabilecek bir fırsata sahip. Ancak bunun için bilgi, tecrübe, uzmanlık ve vizyon gerekir. Her zaman olduğu gibi destek ve dualarınızı bekliyorum. Çünkü bizim Osmaniye için; Hizmetin ötesinde, hayallerimiz var. Bunları yapacak irade ile birlikte arkamızda Devlet Bahçeli gibi bir liderimiz, hemşehrimiz var"

KADİR KARA, "HİZMETİN ÖTESİNDE HAYALLERİMİZ VAR"

Daha sonra ise MHP Adayı Kadir Kara, Bölgesel Yaşam Merkezi Olma Yolunda Mutlu Şehir Osmaniye isimli yeni büyük projelerini açıkladı. Animasyon şeklinde yapılan sunum büyük beğeni topladı. Planlama ve özel imar uygulamaları ile Osmaniye'de büyük dönüşüm başlatacaklarını söyleyen Kadir Kara, ayrıca Osmaniye'de büyük altyapı seferberliğini başlatarak yeni yaşam alanları kazandıracaklarını ifade etti. MHP Adayı Kadir Kara'nın diğer büyük projeleri ise şu şekilde: Karaçay Kenarına Tematik Park, Karaçay Rekreasyon Alanı Sportif, Oyun Alanı ve Parklar, Doğa Park Mesire Yeri, Mutlu Şehir Seyir Tepesi ve Teleferik, Kent Ormanı, Çarşı – Konut Projesi, Şehrül Emin-Selatin Camii, Mutlu Şehir Masal Dünyası Parkı, Eski Hal Alanının Yerine Osmaniye Ticaret Merkezi, Odun ve Kömürcüler Sitesinin Yerine Yeni Yaşam Alanları, Cumhuriyet Meydanı Genişletme ve Yeraltı Otopark Projesi, D- 400 Bulvarı Refüj Düzenlemesi, Karaoğlanoğlu Parkı Genişletme Projesi, Osmaniye Kültür ve Kongre Merkezi, Fıstıkçılar Çarşısı Kent Meydanı 2. Etap, Devlet Bahçeli Bulvarı Tamamen Açılacak Yeni Bulvarlar Kazandırılacak, Yeşilyurt Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Genişletilecek, Osmaniye Stratejik Araştırmalar Merkezi (OSAM), Proje Ofisi ile Hibeler Osmaniye'ye, Çorba Çeşmeleri ve Aşevleri, Osmaniye İş Geliştirme Merkezi (OİGEM), Engelsiz Osmaniye Bilgi Bankası, Ata Projesi, Bizim Çocuklarımız, Osmaniye Futbol ve Basketbolda Söz Sahibi Olacaktır, İçinden Tramvay Geçen Sokak

Toplantıya çok sayıda partilinin yanı sıra MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, MHP MYK Üyesi İbrahim Karayiğit, Merkez İlçe Başkan Ali Fuat Kardaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Eroğlu, Seçim Komitesi Başkanı Ali Erat, MHP Kadın Kolları Başkanı Selma Yücel, belediye ve il genel meclis üyesi adayları katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadir Kara, Partililerine Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement