Devir-Teslime Katılmayan Kadir Topbaş'tan Yeni Başkan Mevlüt Uysal'a Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Devir-Teslime Katılmayan Kadir Topbaş'tan Yeni Başkan Mevlüt Uysal'a Ziyaret

05.10.2017 11:46  Güncelleme: 12:59

İBB Başkanlığı'ndan istifa eden Kadir Topbaş, göreve yeni seçilen Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti. Topbaş, devir-teslim törenine katılmamıştı.

Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Topbaş, İBB'deki devir teslim törenine katılmamıştı.

KAPIDA KARŞILADI, BAŞ VBAŞA GÖRÜŞTÜLER

Başkan Uysal, Kadir Topbaş'ı saat 11: 20 sıralarında Saraçhane'deki İBB binasının kapısında karşıladı. Topbaş ve Uysal ardından makam odasına geçerek başbaşa görüştü.
"BİR KENARA ÇEKİLMEK, İNZİVAYA ÇEKİLMEK ANLAYIŞIMIZ YOKTUR. İNSANLIK İÇİN VARIM BUNDAN SONRA"

Topbaş, İBB Başkanı Mevlüt Uysal'a görevinde başarılar dileyerek, "Kendisini ayrıca takdir ettiğim Avukat Mevlüt Uysal'ın başkan olarak burada göreve başlaması beni de mutlu etmiştir. Kendisine ve mesai arkadaşlarına başarılar diliyor hayırlı olsun diyorum. Tabiki bilgilerimizi aktaracağız. Kitap, konferans başka bir şey olabilir. Bu şehirdeyim. İstikametimiz vatanımızın milletimizin geleceğine hizmetkar olmak. Bir kenara çekilmek, inzivaya çekilmek anlayışımız yoktur. İnşallah daha güzel şeyler yapılır. İnsanlık için varım bundan sonra" diye konuştu.

"KADİR BEYİN GÖREVİNİN BİTMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Kadir beyin görevinin bitmediğini düşünüyorum. Her başımız sıkıştığında kendisinden İstanbul ile ilgili tavsiyelerini alacağız" dedi.

DEVİR-TESLİM TÖRENİNE KATILMAMIŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mevlüt Uysal görevi İBB 1. Başkan Vekili Ahmet Selamet'ten almıştı, eski başkan Kadir Topbaş ise devir teslime katılmamıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Devir-Teslime Katılmayan Kadir Topbaş'tan Yeni Başkan Mevlüt Uysal'a Ziyaret - Son Dakika


Advertisement