Kahramanmaraş'ta deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kahramanmaraş'ta deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor

Kahramanmaraş\'ta deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor
04.08.2023 14:24

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor. Hayrullah Mahallesi ve Azerbaycan Bulvarı'nda en çok bina yıkımının yaşandığı bölgelerde yapılan çalışmalar devam ediyor. Azerbaycan Bulvarı'nda konteyner çarşılar kurularak esnafın ticari faaliyetlerine devam etmesi sağlanırken, Hayrullah Mahallesi'ndeki ağır hasarlı hastane binasının yıkımı için çalışmalara başlandı.

"Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürdü.

Depremde en çok bina yıkımının yaşandığı Hayrullah Mahallesi ve Azerbaycan Bulvarı'nda ağır hasarlı binalarla ilgili yapılan çalışmalar devam etti.

Azerbaycan Bulvarı'nda kaldırılan enkazların yerine esnafın yeniden ticari faaliyetlerini sürdürmesi için konteyner çarşılar kurulurken, Hayrullah Mahallesi'ndeki hastane olarak kullanılan ağır hasarlı binanın yıkımı için çalışmalar da başladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor - Son Dakika


Advertisement