"KalDer'den Hema Endüstri'ye 5 Yıldızlı Ödül" - Son Dakika
Güncel

"KalDer'den Hema Endüstri'ye 5 Yıldızlı Ödül"

"KalDer\'den Hema Endüstri\'ye 5 Yıldızlı Ödül"

Hema Endüstri, EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında, Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Ödülü'nün sahibi oldu.

23.11.2012 16:54

Hema Endüstri, Türkiye Kalite Derneği KalDer'in Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı EFQM Mükemmellik Modeli kapsamında, Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Ödülü'nün sahibi oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ında katıldığı Lütfi Kırdar'da gerçekleştirilen törende, Hema Endüstri adına Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Ödülü'nü Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan aldı.

2011 yılında KalDer ile karşılıklı "Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi" imzalanması ile başladığı mükemmellik yolculuğuna tüm paydaşları ile birlikte yön veren Hema Endüstri, 2012 yılının Genel Müdürü Tunç Doğan tarafından "Toplam Kalite Yılı" olarak ilan edilmesiyle bu yolculuktaki başarısını ve kararlılığını Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız ile taçlandırdı.

Hema Endüstri Genel Müdürü Tunç Doğan ödülle ilgili olarak; "Sürdürebilir performansın güvence altına alınmasına yönelik 2003 yılındab bu yana uyguladığımız "Süreç Yönetimi Yaklaşımı"mızı sürekli geliştiriyoruz. Yalın Yönetim, Altı Sigma, Hema Üretim Sistemi ve EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarımızı gerek Holding şirketlerine gerekse Türkiye otomotiv sektörüne referans olabilecek seviyeye çıkartmayı başardık. Hema Endüstri olarak 2000'in üzerindeki tecrübeli ve eğitimli ekibimizin tüm üyelerine teşekkürlerimi sunuyor, birlikte mükemmellik yolcuğuna kararlılıkla devam edeceğimize inanıyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'KalDer'den Hema Endüstri'ye 5 Yıldızlı Ödül' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement