Kaldığı otel ortaya çıkan Sedat Peker adres değiştirme kararı aldı: Uzun bir yolculuğa çıkacağım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kaldığı otel ortaya çıkan Sedat Peker adres değiştirme kararı aldı: Uzun bir yolculuğa çıkacağım

09.06.2021 15:06  Güncelleme: 15:11

Son zamanlarda yayınladığı videolarla tartışma yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker'in kaldığı otel, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ifşa edildi. Yaşanan gelişmenin ardından adres değiştirme kararı alan Peker, Twitter hesabından uzun bir yolculuğa çıkacağını açıkladı.

Balkanlardan Fas'a, Fas'tan Dubai'ye kaçan ve buradan yayınladığı videolarla tartışma yaratan suç örgütü lideri Sedat Peker'in kaldığı otel, bir sosyal medya kullanıcısı tarafından ifşa edildi. Adresi hakkında bilgilerin ortalığa saçılması sonrasında Peker, Twitter hesabından art arda paylaşımlarda bulundu.

Peker şu ifadeleri kullandı;

"Uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor. Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım."

Son Dakika Güncel Kaldığı otel ortaya çıkan Sedat Peker adres değiştirme kararı aldı: Uzun bir yolculuğa çıkacağım - Son Dakika


Advertisement