Kaldırım Yenileme Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Kaldırım Yenileme Çalışmaları

Kaldırım Yenileme Çalışmaları

Seydişehir Belediyesi daha yaşanabilir bir Seydişehir için sağlam ve uzun ömürlü alanlar inşa etmeye devam ediyor.

03.07.2012 10:02

Seydişehir Belediyesi Kaldırım Yenileme Çalışmalarını Sürdürüyor.

Belediye Kızılcalar Mahallesi, Alaylar 2, Hacı Seyit Ali, Yeni Cami, Sofuhane Mahallelerinde kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Seydişehir'in hızlı bir kentleşme sürecine girdiğini belirterek," Seydişehir'i, Marka Şehir ve örnek bir kent haline getirme hedefimize ulaşmak ve vatandaşlarımızın ' iyi ki Seydişehir'de yaşıyorum' düşüncesinde olmalarını sağlamak için aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Seydişehir'in konumu bakımından önemli bir yerleşim merkezi haline geldiğini hatırlatan Başkan Çat," Hem ilçemizin çehresini değiştirecek, hem de insanımızın hak ettiği şekilde kaliteli hizmet almasını sağlamak için buradayız. Kentimizin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçeler arasında yer alması noktasında Belediye hizmetlerini aksatmadan verebilmek için zamanla yarış içindeyiz. Ekiplerimiz aralıksız çalışmalarını sürdürmekte.

Bu kapsamda Doğalgaz Çalışmaları ve elektrik havai hatlarının yeraltına taşınması çalışmalarından sonra deformasyona uğrayan kaldırımların kilitli parke taşı ile döşenmesi çalışmalarını yürütüyoruz. Söz konusu çalışmalar tüm mahallelerimizi kapsayacak şekilde belli bir plan ve program dahilinde yapılmakta. yaptığımız çalışmaları takdirle karşıladıkları ve verdikleri destek için vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaldırım Yenileme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement