Kaldırımdaki Dehşet Anları Kamerada : 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kaldırımdaki Dehşet Anları Kamerada : 1 Ölü, 3 Yaralı

* 3 arkadaş birazdan olacaklardan habersiz taksiden indi.

01.06.2017 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* 3 arkadaş birazdan olacaklardan habersiz taksiden indi... Saniyeler sonra da hızla geler bir araç kontrolden çıkıp kaldırımdaki bu 3 gence çarptı.

Feci kazada araçla duvar arasında sıkışan 17 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaldırımdaki dehşet anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haber: İhsan YALÇIN/ İstanbul DHA

Güngören'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği araç kaldırıma çıkıp taksiden inen 3 kişiye çarptı. Kazada 17 yaşındaki İbrahim Ceylan hayatını kaybederken otomobil sürücüsünün de aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

TAKSİDEN İNDİLER

Kaza Güngören, Eski Londra Asfaltı Caddesi Topkapı istikametinde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Topkapı istikametinde seyreden Emrah Ekinci idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızla kaldırıma çıkan araç, o sırada Şükrü Aktaş'ın kullandığı taksiden inen kaldırımdaki 3 kişiye, ardından da bir sitenin bahçe duvarına çarptı. Kazada sürücü Emrah Ekinci ile kaldırımdaki Sedat Özcan (18), İbrahim Ceylan (17) ve Yusuf Taş (16) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırılırken, otomobille duvar arasında sıkışarak ağır yaralanan İbrahim Ceylan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde 3 arkadaş taksiden iniyor. Saniyeler sonra hızla gelen araç önce kaldırımdaki bu 3 kişiye daha sonra da bir sitenin duvarına çarpıp duruyor.

Kaldırımdaki Dehşet Anları Kamerada : 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaldırımdaki Dehşet Anları Kamerada : 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement