Hırsızı Garson Kılığındaki Polis Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Hırsızı Garson Kılığındaki Polis Yakaladı

Hırsızı Garson Kılığındaki Polis Yakaladı

Haber.Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 3, elektronik malzeme satan bir iş yerindeki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı.

28.09.2013 11:40  Güncelleme: 17:01

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 3, elektronik malzeme satan bir iş yerindeki hırsızlık güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, S.A. isimli bir kişi müşteri gibi geldiği işyerinde tezgahtaki Notebook'a yöneldi.

Bir süre çevresini kontrol eden S.A., çalışanların müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilerek tezgahtaki yaklaşık bin TL Notebook'u yeleğinin içerisine sokup dükkandan uzaklaştı.

Malzememin çalındığını fark eden iş yeri sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Kamera kayıtlarını inceleyen polisler, İstiklal Caddesi'nde görev yapan Güven Timlerine görüntüleri izletti. Dün saat 22.00 sıralarında da İstiklal Caddesi Mis Sokak üzerinde bir restorandan da telefon çalarak hızla uzaklaşan S.A., garson kılığındaki Beyoğlu Güven Timleri ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Hırsızlıktan çok sayıda suç kaydının bulunduğu belirtilen S.A.'nın polisteki sorgusunun ardından savcılığa sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızı Garson Kılığındaki Polis Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement