Kamyonet Kırmızı Işıkta Bekleyen Otomobile Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyonet Kırmızı Işıkta Bekleyen Otomobile Çarptı: 3 Yaralı

Kamyonet Kırmızı Işıkta Bekleyen Otomobile Çarptı: 3 Yaralı

Pendik sahilyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

25.08.2010 10:08

Pendik sahilyolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kırmızı ışıkta bekleyen cipe arkadan çarpan kamyonette yaralanan üç kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Her gün yüzlerce insanın giriş çıkış yaptığı İDO iskelesi önünde meydana gelen kaza ucuz atlatıldı. Sahilyolu'dan Tuzla istikametine seyir halinde olan Orhan Özdemir'in kullandığı 34 ED 1237 plakalı kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen 34 EMR 03 plakalı cipe arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip savrularak yan yola geçerken, kamyonetin içinde bulunan 3 kişi yaralandı. Kazada kamyonet sürücüsü Orhan Özdemir ağır yaralanırken yanında bulunan arkadaşları Tayfun Sezen ve Hasan İslam kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan Orhan Özdemir'e ilk müdahaleyi yaparak dışarı çıkardı. Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Orhan Özdemir ambulansa konularak hemen hastaneye götürüldü. Durumu daha hafif olan arkadaşı Tayfun Sezen kazanın şokuyla bir köşede otururken o da sedyeye konulup Hasan İslam ile birlikte ambulansa bindirildi.

Neye uğradığını anlayamayan cip sürücüsü Hikmet Keskin, "Işıkta duruyordum, yayalar geçiyordu. Bana vurmasa yayalara vuracaktı, çok süratliydi"diye konuştu. Başka bir görgü tanığı da, kamyonetin çok hızlı olduğunu ve araca arkadan çarptığını söyledi.

Kaza nedeniyle, trafikte uzun kuyruklar oluştu. Kamyonetin kaldırılmasının ardından sahilyolundaki trafikte normal akışına döndü.

Ramazan ALMAÇAYIR İSTANBUL DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonet Kırmızı Işıkta Bekleyen Otomobile Çarptı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement