Kandıra Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Kandıra Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi

Kandıra Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi

Ada Caddesi üzerindeki kavşakta trafik kazası geçirdi.

15.03.2013 16:10

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, katıldığı bir cenaze namazı çıkışında

Ada Caddesi üzerindeki kavşakta trafik kazası geçirdi. Yaralanan Erdoğan ve şoförü hastaneye kaldırılırken, çarpan araç sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Akdurak Mahallesi Ada Caddesi üzerinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 41 RC 664 plakalı otomobil, katıldığı cenaze namazından çıkarak kaymakamlığa gitmek isteyen Yusuf Ersöz idaresindeki 41 AA 103 plakalı resmi araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kaymakamın resmi aracı bir süre sürüklendi. Çarpan araç ise hızla olay yerinden kaçtı.

Kaza

yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralanan kaymakam Erdoğan ile sürücü Yusuf Ersöz'ü ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Erdoğan, daha sonra Kocaeli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaymakamın resmi aracına çarparak yaralanmasına neden olan ve daha sonra olay yerinden kaçan araç ise bir süre sonra Kefken yolu üzerinde terk edilmiş vaziyette bulundu.

Olayı duyan kurum idarecileri ve ilçe halkı hastaneye akın etti. Vali Yardımcısı Mustafa Guni hastaneye gelerek Kaymakam Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kazada yaralanan kaymakam ve sürücüsünün sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazadan sonra kaçan araç sürücüsü Taner S ile Emre A, polisler tarafından gözaltına alındı.

DİĞER KAZA

Kaza, akıllara aynı sapakta geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Kandıra eski Kaymakamı Mehmet Sarıcan'ı getirdi. Merhum Mehmet Sarıcan aynı kavşakta resmi makam aracıyla Ada Caddesi'nden evine giderken bir araçla çarpışmış, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kandıra Kaymakamı Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement