Kapkaç Yaptı Güven Tim'den Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Kapkaç Yaptı Güven Tim'den Kaçamadı

Kapkaç Yaptı Güven Tim\'den Kaçamadı

Adana’da kapkaç yöntemiyle bir kadının elindeki cüzdanını alıp kaçan zanlı ve arkadaşı, 5 dakika içinde güven tim ekipleri tarafından yakalandı.

01.04.2015 10:34

Adana'da kapkaç yöntemiyle bir kadının elindeki cüzdanını alıp kaçan zanlı ve arkadaşı, 5 dakika içinde güven tim ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Özler Caddesi'nde alışverişe çıkan Meryem O.'yu A.C.A. (16) ile arkadaşı A.Ç. (16) takip etmeye başladı. Genç kadının elindeki cüzdanı almak için fırsat kollayan şahıslardan A.C.A. bir süre sonra kadının yanına yaklaşıp elindeki cüzdanı alıp kaçtı. Bunun üzerine kadın çığlık atınca çevredeki vatandaşlar yanına geldi. Vatandaşlar hemen 155'i arayarak bir kadının kapkaça uğradığını belirtip adresi verdi. Haber merkezi hemen olay yerine yakın olan güven tim ekiplerini sevk etti. Kadının yanına gelip zanlıların eşkalini alan güven tim ekipleri, olayın olduğu yerlere yakın yerlerde zanlıları aramaya başladı. Güven timler 5 dakika sonra iki zanlıyı da yakaladı. Polis, zanlıları polis merkezine götürdü. Kapkaç mağduru kadın da zanlıları teşhis etti. Zanlıların yaşı küçük olduğu için çocuk şube müdürlüğüne teslim edildi. Polis içerisinde 100 lira para bulunan cüzdanı atılmış halde buldu.

A.C.A.'nın hırsızlık suçundan da aranması olduğu ortaya çıktı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kapkaç Yaptı Güven Tim'den Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement