Kaptan Saffet, Kocaelispor'un Efsane İsimlerini Yıllar Sonra Bir Araya Getirdi - Son Dakika
Güncel

Kaptan Saffet, Kocaelispor'un Efsane İsimlerini Yıllar Sonra Bir Araya Getirdi

Kaptan Saffet, Kocaelispor\'un Efsane İsimlerini Yıllar Sonra Bir Araya Getirdi

Kaptan Saffet, Kocaelispor'un efsane isimlerini yıllar sonra bir araya getirdi Kocaelispor'un, eski adı 'Türkiye Birinci Ligi' olan Süper Ligde fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadroda yeralan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın davetiyle İzmit'te bir araya geldi.

29.05.2015 00:06

Kaptan Saffet, Kocaeli spor'un efsane isimlerini yıllar sonra bir araya getirdi

Kocaelispor'un, eski adı 'Türkiye Birinci Ligi' olan Süper Ligde fırtına gibi estiği 1990'lı yıllardaki kadroda yeralan futbolcular, takımın o dönemki kaptanı Saffet Sancıklı'nın davetiyle İzmit'te bir araya geldi.

Şu anda MHP'den Kocaeli birinci sıra milletvekili adayı olan Sancaklı'nın davetine teknik direktör Güvenç Kurtar da katıldı. Şu anda amatör kümede olan Yeşil-Siyahlı kulübün eski futbolcuları eski kaptanlarına başarılar dilerken, onu ilerde Spor bakanı olarak görmek istediklerini, Kocaelispor'u da eski parlak dönemlerine döndürmek için elbirliği ile çaba harcayacaklarını söylediler.

İzmit'te Teona Otel'de düzenlenen yemekte bir araya gelen eski futbolcuların çoğunluğu da birbirlerini uzun bir aradan sonra görmenin mutluluğunu yaşadı. Bu buluşmaya, Teknik Direktör Güvenç Kurtar, eski başkan Muammer Çelik, Mahir Danabay, Soner Alp, Barbaros Kırdar, Yalçın Kıldıran, Bülent Baturman, Levent Kılıçarslan, Mahmut Aydın, Ali Asım Balkaya, Turan Uzun, Bayram Bektaş, Erdal Gürlek, Faruk Yiğit, Kayhan Çubuklu, Ahmet Arslaner, Doğan Baykuş, Aydın Artanlar, Bülent Gürbey, Kamuran Akşar, Emre Numan Bayraktar, Cem Sinan Vergül ve Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz da katıldı.

Saffet Sancaklı, bu buluşmada siyaset konuşmayacaklarını söylemesine rağmen, MHP'den birinci sıra adayı olduğu için TBMM'ye girmesi hemen hemen kesin olan Sancaklı'ya tüm eski futbolcular destek sözü verip başarı dilerken, onu Spor bakanı olarak görmek istediklerini söylediler.

Saffer Sancaklı yaptığı açıklamada, Kocaelispor'un bu hale düşmesinden mevcut yerel yöneticileri suçlarken, son 5 yılda kulübü tamamen eritip amatör kümeye düşürdüklerini söyledi. Sancaklı, Bizim şimdi görevimiz Kocaeli'yi yeniden sporun başkenti yapmak ve Kocaelisporumuzu yeniden ayağa kaldırıp, şampiyonluğa taşımak dedi. Güvenç Kurtar ise, Kocaelispor'un yeniden nasıl iyi yerlere geleceğini hepimiz biliyoruz. Ben MHP'li değilim ama Saffet'in spor bakanı olmasını istiyorum. Kocaelispor dahil hiçbir takımın borçlanmaması için yasal düzenlemeler yapılmalı. Kocaelispor için her türlü desteği vermeye hazırım şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaptan Saffet, Kocaelispor'un Efsane İsimlerini Yıllar Sonra Bir Araya Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement