Kar Maskeli Cinayet: İki Avukat, Bir Psikolog Gözaltında - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kar Maskeli Cinayet: İki Avukat, Bir Psikolog Gözaltında

Kar Maskeli Cinayet: İki Avukat, Bir Psikolog Gözaltında
09.01.2016 08:07  Güncelleme: 09:40

Büyükçekmece'de kar maskeli kişiler tarafından çapraz ateşe tutularak öldürülen İmam Önkol adlı kişinin cinayetiyle ilgili iki avukat ile bir psikolog gözaltına alındı.

Büyükçekmece'de dün akşam saatlerinde İmam Önkol adlı kişi kar maskeli şüpheliler tarafından çapraz ateşe tutularak öldürüldü. Olaydan sonra harekete geçen öldürülen kişinin akrabaları olduğu belirtilen iki avukat ile bir psikologu gözaltına aldı. Şüphelerin suçlamaları kabul etmedi. Düzenlenen operasyonda olayda kullanıldığı tahmin edilen iki tabanca ve 4 kar maskesi ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Büyükçekmece, Atatürk mahallesinde dün saat 17.00 sıralarında meydana gelen olayda İmam Önkol adlı kişi silahlı ve kar maskeli kişiler tarafından öldürüldü. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada İmam Önkol'un akrabaları olduğu tespit edilen 3 kişiyi gözaltına aldı.

TABANCA VE KAR MASKESİ BULUNDU

Gözaltına alınan kişilerden M.Ö. ile M.Ö.'nün avukatlık yaptıkları diğer şüpheli A.Ö.'nün ise Psikolog olduğu tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan şüphelilerle birlikte olayda kullanıldığı tahmin edilen 2 tabanca ve 4 kar maskesi bulundu. Cinayet Büro Amirliği'nde sorguya alınan şüphelilerin cinayetle bir ilgilerinin olmadığını söylediği öne sürüldü. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü gözaltına sayısının artabileceğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kar Maskeli Cinayet: İki Avukat, Bir Psikolog Gözaltında - Son Dakika


Advertisement