Karabağ'da yasa dışı Ermeni güçler Azerbaycan askerlerine ateş açtı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabağ'da yasa dışı Ermeni güçler Azerbaycan askerlerine ateş açtı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Karabağ\'da yasa dışı Ermeni güçler Azerbaycan askerlerine ateş açtı
 Güncelleme: 

Karabağ'da, geçici olarak Rus unsurların kontrolündeki bölgelerde bulunan yasa dışı Ermeni güçler, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı.

Karabağ'da, geçici olarak Rus unsurların kontrolündeki bölgelerde bulunan yasa dışı Ermeni güçler, Azerbaycan mevzilerine ateş açtı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, 8 Mart öğlen saatlerinden itibaren bugün sabah saatlerinde kadar Hocalı ve Goranboy illerindeki Azerbaycan mevzilerinin yasa dışı Ermeni güçlerce belirli aralıklarla ateş altına alındığı bildirildi.

Açıklamada, Azerbaycan askerlerinin de Ermeni güçlerin provokasyonunu önlemek için karşılık verdiği kaydedildi.

Azerbaycan ordusunun sivil yapıları hedef almadığı, sadece yasa dışı Ermeni güçlerin mevzilerine ateş açtığı belirtildi.

Kaynak: AA

Advertisement