Karabalık, "Destekleriniz İçin Teşekkür Ederim" - Son Dakika
Güncel

Karabalık, "Destekleriniz İçin Teşekkür Ederim"

Karabalık, "Destekleriniz İçin Teşekkür Ederim"

Şükrü Karabalık, "Sizlerden aldığımız güven ve destekle çalıştık. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederken bugün de aday adayı olarak sizlerden destek ve dua istiyorum" dedi.

30.12.2013 16:07

Her zaman halkın sorunlarını önemseyen hizmetler ürettiklerine dikkat çeken Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, "Sizlerden aldığımız güven ve destekle çalıştık. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederken bugün de aday adayı olarak sizlerden destek ve dua istiyorum" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, vatandaşları yaklaşan seçim süreci ile ilgili ve sağlanan belediye hizmetleri konusunda bilgilendirdiği kahve sohbetlerini Rahmiye'de devam ettirdi. Ak Parti Kartepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi programları çerçevesinde Burhan Çağlar'ın kıraathanesindeki sohbette Başkan Karabalık'a, Ak Parti Kartepe İlçe yöneticileri, Ak Parti SKM yetkilileri, Kartepe Belediye meclis üyesi Orhan Akyüz, meclis üyesi aday adayları, mahalle muhtarı, sivil toplum örgütü temsilcileri eşlik etti.

"Başarılı bir yerel yönetim, vatandaşlarının sıkıntılarına sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde cevap verebilen bir yönetimdir" diyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, hayata geçirdikleri Yaşbak, sizinleyiz projesi, gönül bağı, psikolojik danışma merkezi, göbekbağı projelerinden bahsetti. Hizmete hız ve kalite kazandırdıklarını kaydeden Başkan Karabalık, "Kartepe'de görülen hizmetlerle bugün geldiğimiz noktada Kartepe emin, büyük ve hızlı adımlarla yoluna devam ediyor. Halkımızın beklenti içinde olduğu hizmetleri gördüğümüzü söyleyebilirim. Eksikliklerimiz olabilir, bunları da gidermeye çalışacağız" dedi.

Kartepe ilçesinde oluşan kardeşlik ortamına değinen Başkan Karabalık, "Bir olduk, birlik olduk. Kartepe'de 4 yıl 8 ay sonunda aşılamaz denilen birçok sorunu aştık. Bunu birlikte başardık. Sizlerden aldığımız güven ve destekle bugüne kadar çalıştık. Bugüne kadar bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi yaklaşan seçim sürecinde de aday adayı olarak bu akşam sizlerin karşısına çıkan bir kardeşiniz olarak sizlerden destek ve dualarını istiyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, 'Destekleriniz İçin Teşekkür Ederim' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement