Karabalık, Kınalı Kuzuları Askere Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Kınalı Kuzuları Askere Uğurladı

Karabalık, Kınalı Kuzuları Askere Uğurladı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçenin farklı köşelerinden vatani görevlerini yapacak kınalı kuzuları askere uğurladı.

31.10.2013 14:10  Güncelleme: 14:09

Kartepe'de 1993/4 celp döneminde vatani görevlerini yapacak Köseköy gençlerinden asker adayları Emir Küçük, Aykut Karacı, Emre Küçük, İsmail Aydınlı, Halil İbrahim Ateş, Yakup Kaşhan ve Adem Bektaş, Maşukiyeli gençler Özkan Özbaş, Erdal Demirsoy ve Musa Koç ile Emekevler Mahallesi'nden Erdinç Pestil için mahallelerinde düzenlenen asker uğurlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Silah altına alınacak asker adaylarını aileleri, dost ve akrabaları yanı sıra Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da yalnız bırakmadı. Vatan nöbeti sırası alacak Kartepe'nin zıpkın delikanlıları birliklerine uğurlanmadan önce arkadaşları ile davul zurna eşliğinde çektikleri halaylar eşliğinde eğlendiler. Kınaları yakılan asker adayları "En büyük asker bizim asker" sloganları eşliğinde uğurlandı.

Kınalı kuzulara hayırlı teskereler dileyen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, "Sizleri böyle neşe içersinde, düğün bayram havası ile yolcu etmek çok güzel. Her biriniz ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak için silah altına alınmaktasınız. Bunun bilinci ile vatan nöbeti tutacak sizler sayesinde bizlerde güven içinde yaşamaya devam etmekteyiz. Her birinizin gözlerinde öperken hayırlısı ile teskerelerinizi alıp evlerinize birer er kişi olarak dönmenizi temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Kınalı Kuzuları Askere Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement