Karabük - Emekliye Fidan Dağıtımında İzdiham - Son Dakika
Güncel

Karabük - Emekliye Fidan Dağıtımında İzdiham

Karabük - Emekliye Fidan Dağıtımında İzdiham

Emekliye fidan dağıtımında izdiham KARABÜK'te, 'Emekliler Diksin Torunları Yesin, Bir Fidan da Sen Dik' projesi kapsamında 13 bin fidanın emeklilere dağıtımı sırasında izdiham oluştu.

12.12.2015 19:20

Emekliye fidan dağıtımında izdiham

KARABÜK'te, 'Emekliler Diksin Torunları Yesin, Bir Fidan da Sen Dik' projesi kapsamında 13 bin fidanın emeklilere dağıtımı sırasında izdiham oluştu. Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut, "Vallahi de billahi de hepinize yazıklar olsun. Bir durun ya, şu halinize bir bakın. Arkadaşlar yakışmıyor emekliye. Bir daha yaparsam namerdim" diyerek tepki gösterdi.

Emekliler Derneği Şubesi ve Ziraat Odası Şubesi'nce yürütülen 'Emekliler Diksin Torunları Yesin, Bir Fidan da Sen Dik' projesi kapsamında il genelinde yaşayan emeklilere 23 bin meyve fidanı dağıtıldı. Karabük merkezde dağıtılacak 13 bin fidan için tören düzenlendi. Hürriyet Mahallesi'ndeki Pazaryeri'nde yapılan törene Vali Orhan Alimoğlu, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cemalettin Çataklı, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de katıldı.

Konuşmaların ardından Vali Alimoğlu, Emekliler Derneği Başkanı Celal Bulut'a fidanlarını teslim etti. Protokol üyelerinin törenden ayrılmasından sonra diğer fidanların dağıtımı yapıldı. Fidanlardan almak isteyen emekliler izdihama neden oldu. Yapılan anonslara rağmen izdihamın devam etmesi üzerine sinirlenen Emekliler Derneği Şube Başkanı Celal Bulut, "Vallahi de billahi de hepinize yazıklar olsun. Bir durun ya, şu halinize bir bakın. Arkadaşlar yakışmıyor emekliye. Razı olmadan alan varsa haram olsun. Bir daha yaparsam namerdim" diyerek tepki gösterdi. Celal Bulut'un tepkisine aldırış etmeyen emekliler, 13 bin fidanı kısa sürede tüketti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük - Emekliye Fidan Dağıtımında İzdiham - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement