Karabük'te Sopalı Arsa Kavgası: 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Karabük'te Sopalı Arsa Kavgası: 13 Yaralı

Karabük\'te Sopalı Arsa Kavgası: 13 Yaralı

Karabük'te, iki inşaat firması sahipleri arasında iddiaya göre arsa anlaşmazlığı nedeniyle başlayan ve sopaların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı.

15.10.2015 20:54

Karabük'te, iki inşaat firması sahipleri arasında iddiaya göre arsa anlaşmazlığı nedeniyle başlayan ve sopaların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Tüccarlar İş Merkezi'nde meydana geldi. Karabük'te faaliyet gösteren inşaat firması sahipleri Ekrem Karaaslan ile Mahmut Sacan arasında iddiaya göre 100'üncü Yıl Mahallesi'nde bulunan bir arsa nedeniyle anlaşmazlık çıktı. Taraflar aralarında çıkan anlaşmazlığı çözmek için Mahmut Sacan'ın ofisinde buluştu. Karaaslan ve Sacan arazi nedeniyle burada tartışmaya başladı. İki tarafın yakınlarının da dahil olduğu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sopaların kullanıldığı kavgada Ekrem Karaaslan, yakınları Murat, Behran, Alparslan, Hasan, Mehmet Nuri, Mehmet ve Fatih Karaaslan ile Mahmut Sacan, yakınları Sebahattin, Cemil, Celal ve Feyyaz Sacan yaralandı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük'te Sopalı Arsa Kavgası: 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement