Karadenizliler Necati Selvitop'un Oğlunun Düğünde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Karadenizliler Necati Selvitop'un Oğlunun Düğünde Buluştu

Karadenizliler Necati Selvitop\'un Oğlunun Düğünde Buluştu

Karadenizli ünlü Organizatör, sunucu ve şovmen Necati Selvitop’un oğlu Görkem Selvitop’un düğünü Karadenizliler’i buluşturdu.

09.06.2014 13:07

Karadenizli ünlü Organizatör, sunucu ve şovmen Necati Selvitop'un oğlu Görkem Selvitop'un düğünü Karadenizliler'i buluşturdu.

Beykoz Çavuşbaşı Kasrı Sosyal Tesisleri'nde Kayserili Sebilay Coşkun'la hayatını birleştiren Görkem Selvitop'un düğün töreni iş, sanat ve siyaset dünyasının çok sayıda ünlü ismini bir araya getirdi. Selvitop'u bu mutlu gününde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Akif Hamzeçebi, Ekşioğlu Vakfı Başkanı İşadamı Ali Ekşi, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukıza, Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı Doç Dr. Necmi Kurt, yöresel sanatçılardan Bizim Gönül, Tarık Tüfekci, Recebim Volkan Aslan, Onay Şahin, Zeynep Birinci, İslam Yıldız, Yücel Aktaş, Murat Köse ve Mesut Uçar ile Mustafa Topaloğlu yalnız bırakmadı.

Görkem Selvitop ile Sebilay Coşkun'un nikahında genç çiftin nikah şahitliklerini CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, işadamı Ali Ekşi, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukıza, Sanatçı Mustafa Topaloğlu, Gelinin amcası Tuzla Piyade Okulu Komutanlarından Albay İbrahim Coşkun yaptı. Sanatçı Mustafa Topaloğlu, nikah sırasında yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğdu. Tüm nikah şahitleri "şahitlik yapıyoruz" derken sıra Mustafa Topaloğlu'na geldiği sırada bir anda ne diyeceğini kestiremeyen ve yaklaşık 1 dakika düşünen Topaloğlu "Tamamdır bu iş" dedi. Bu sırada salondakiler kahkahaya boğuldu.

Kıyılan nikah töreninin ardından CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi ile İş adamı Ali Ekşi ve Sanatçı Mustafa Topaloğlu ile ünlü sunucu organizatör Necati Selvitop birlikte horon oynadı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karadenizliler Necati Selvitop'un Oğlunun Düğünde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement