Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi, ilçeye bağlı Ayanlar ve Küçük Alanlı mahallelerinde yaptırdığı sentetik çim sahalarını gerçekleştirilen törenle vatandaşın hizmetine sundu. Törene Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Baydilli ve beraberindekiler ilk olarak Küçük Alanlı Mahallesi'nde yaptırılan sentetik çim sahanın açılışını gerçekleştirdi. Karaköprü Belediye spor'un alt yapı takımı ve Küçük Alanlı Mahallesi'nin gençleri arasında oynanan dostluk maçının başlama vuruşunu yapan Başkan Baydilli tesisin hayırlı olmasını diledi.
Küçük Alanlı Mahallesi'nde ki sentetik çim sahanın açılışının ardından Başkan Baydilli ve beraberindekiler bu kez Ayanlar Mahallesi'ne geçerek burada yaptırılan sentetik çim sahayı vatandaşlarla birlikte hizmete sundu.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli "Bizim amacımız köydeki çocukların boş zamanlarını spor aktiviteleriyle değerlendirmeleridir. İnşallah toplu taşımalı eğitimin yapıldığı tüm kırsal mahallelerimizde söz verdiğimiz gibi semt sahalarını yapacağız. Bizim derdimiz, Karaköprü'müz. Bizim derdimiz Şanlıurfa'mız. Bizim derdimiz, Karaköprü'deki çocuklarımızın günlerini dolu dolu geçirmeleridir. Açılışını yaptığımız sentetik çim sahalarımız mahallelerimize ve gençlerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)
Son Dakika › Güncel › Karaköprü Kırsalında Gençler Sporla Buluşuyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?