Karaman Alev Topuna Dönen Otomobilinden Canını Zor Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Karaman Alev Topuna Dönen Otomobilinden Canını Zor Kurtardı

Karaman Alev Topuna Dönen Otomobilinden Canını Zor Kurtardı

Alev topuna dönen otomobilinden canını zor kurtardı KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısı sonucu alev alan otomobilde uyuyan Mehmet Babacan, yangını son anda fark edip, canını zor kurtardı.

06.04.2015 21:19

Alev topuna dönen otomobilinden canını zor kurtardı

KARAMAN'ın Ermenek İlçesi'nde kimliği belirlenemeyen bir kişinin saldırısı sonucu alev alan otomobilde uyuyan Mehmet Babacan, yangını son anda fark edip, canını zor kurtardı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, aracın lastiklerinin şişe benzer bir aletle havasının azaltıldığını tespit edildi. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamera kayıtlarına yansıdı.

Olay, saat 02.30 sıralarında eski belediye binası yanında meydana geldi. Mehmet Babacan, otomobilini evinin yakınına park ettikten sonra aracında otururken uyuya kaldı. Bir süre sonra elinde poşet olan kapüşonlu bir kişi otomobilin yanına yaklaştı. O sıra yoldan başka bir aracın geçmesi üzerine saldırgan, binaya sakladı. Daha sonra binadan çıkan saldırgan yakıcı bir madde ile otomobili ateşe verdi. Alevler hızla yükselirken, içeriye dumanların sızması üzerine uyanan Babacan, otomobilin alev topuna döndüğünü fark etti. Bunun üzerine kapıyı tekmeyle güçlükle açıp canını zor kurtardı. Alevler ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Polis yaptığı inceleme otomobilin önünde içinde yakıcı bir madde olan bira şişesi ile lastiklerin şişe benzer bir aletle havasının azaltıldığını saptadı.

Otomobilinde otururken uyuya kaldığını belirten Mehmet Babacan, "Otomobilimi park ettim. Oturuyordum. O sırada uyuya kalmışım. İçeriye duman sızınca kokudan uyandım. Gözümü açıp baktığımda otomobilin yandığını gördüm. Tekmeyle kapıyı açıp kurtuldum."dediğe öğrenildi.

Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, polis saldırganın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman Alev Topuna Dönen Otomobilinden Canını Zor Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement