Karaman'dan Savunma Oyuncularına Uyarı Defans Adamı Ayakta Kalır - Son Dakika
Güncel

Karaman'dan Savunma Oyuncularına Uyarı Defans Adamı Ayakta Kalır

Karaman\'dan Savunma Oyuncularına Uyarı Defans Adamı Ayakta Kalır

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

13.02.2013 18:40

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Hikmet Karaman bugünkü antrenmanda savunma oyuncularını uyardı, Defans adamı ayakta kalır dedi.

YIKILMA

Haftasonu kendi sahasında Elazığspor'u konuk edecek Bursaspor'da çalışmalar aralıksız sürüyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman nezaretinde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman açma germe hareketleriyle başladı. Yeşil beyazlı ekip topla çalışmanın ardından hücum pres ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Futbolcularını antrenman boyunca sık sık uyaran Karaman özellikle maç içi iletişimin daha iyi olması gerektiğine vurgu yaptı. Futbolcularına konuşmasını söyleyen Karaman, defans oyuncularına da uyarıda bulundu. Sık sık idmanı kesen tecrübeli teknik adam, Arkadaşını ikaz et. Birbirinizle konuşun derken, defans oyncularına da, Defans adamı ayakta kalır. Yıkılma şeklinde uyarılarda bulundu. Antrenman açma germe hareketleriyle sona erdi.

FERHAT VE ŞENER AYRI ÇALIŞTI

Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Ferhat ve Şener fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşu yaptı. Bugsaşspor ile yeşil beyazlı ekipte çift sarı kart gören ve kart sınırını dolduran Şener Özbayraklı cezası nedeniyle Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

FERDİNAND DÖNDÜ

Bursaspor'da Teknik Direktör Hikmet Karaman'dan izin alarak ülkesine giden tecrübeli defans oyuncusu Anton Ferdinand Bursa'ya döndü. Sabah erken saatlerde tek başına antrenmana çıkan Ferdinand'ın koşu yaptığı öğrenildi.

ŞUT ÇEKTİ

Antrenman sonunda Teknik Direktör Hikmet Karaman, kaleciler Harun ve Carson'a şut çekti. Harun'un performansını çok beğenen ve her fırsatta dile getiren tecrübeli teknik adam şutlarıyla kalecileri çalıştırdı.

YAZICI GELDİ

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da bugünkü antrenmanı izledi. Helikopteriyle tesise gelen ve idmanı izleyen Yazıcı, çalışma sonunda da Teknik Direktör Hikmet Karaman ile görüştü, menajer Süha Sidal'dan da bilgi aldı. Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ile Bursaspor Kulübü Hukuk İşleri Başdanışmanı Öztürk Yazıcı da antrenmanı takip etti.

KAMERALAR İÇİN KULE

Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın isteği üzerine iki antrenman sahası arasına kameraların kayıt alabilmesi için kule yapıldı. Karaman, tüm antrenmanların genel açıdan çekilmiş video kayıtlarını alarak oyuncularına izletecek ve eksik yönleri talebelerine aktaracak.

AZİZ'İN SOYADI DEĞİŞİYOR

Öte yandan Bursaspor'un Avustralya'dan transfer ettiği Aziz Behich'in vatandaşlık işlemlerinin birkaç gün içinde biteceği belirtildi. Yeşil beyazlıların, Behich'in lisansını Elazığspor maçına kadar yetiştirmek istediği ifade edildi. Aziz'in, Avustralya'da kullandığı Behich olan soy ismini KKTC vatandaşı olunca Eraltay olarak değiştirdiği, ailesinin yıllar önce KKTC'de kullandığı adı aldığı belirtildi. 23 yaşındaki futbolcunun Türk kimliğinde de Aziz Eraltay yazacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman'dan Savunma Oyuncularına Uyarı Defans Adamı Ayakta Kalır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement