Yarış Yapan Motosiklet Sürücüleri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yarış Yapan Motosiklet Sürücüleri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yarış Yapan Motosiklet Sürücüleri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Karaman'da yarış yapan 2 motosiklet sürücüsü tali yoldan ana yola çıkmakta olan iş makinesiyle çarpıştı. Feci kazada 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı.

17.10.2015 05:27  Güncelleme: 08:29

Karaman'da saat 22.00 sıralarında Larende Mahallesi Kılbasan Yolu üzerinde yarış yaptıkları iddia edilen 2 motosiklet sürücüsü tali yoldan ana yola çıkmakta olan iş makinesiyle çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücülerinden 23 yaşındaki Murat Yüksel hayatını kaybederken, 22 yaşındaki Ethem Ovalı ise ağır yaralandı.

İŞ MAKİNESİYLE ÇARPIŞTI

İddiaya göre 70 AJ 895 plakalı motosiklet sürücüsü Ethem Ovalı ile 70 FV 338 plakalı motosiklet sürücüsü Murat Yüksel cadde üzerinde yarış yaptıkları sırada tali yoldan ana yola çıkmakta olan 48 yaşındaki Dursun Sever idaresindeki iş makinesiyle çarpıştı.

HAYATA VEDA ETTİ

Çarpışma sonrası yola fırlayarak ağır yaralanan iki sürücü olay yerine çağırılan ambulanslarla Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yolda kalbi duran ve sağlık ekipleri tarafından tekrar hayata döndürülen Murat Yüksel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Durumu ağın olan Ethem Ovalı ise hastanedeki tedavisinin ardından Konya'ya sevk edildi. Kaza haberini alarak hastaneye gelen yaralı yakınları ise hastane önünde bulunan ambulansın camlarını yumruklayarak kırdı. Kaza sonrası iş makinesi sürücüsü Dursun Sever ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yarış Yapan Motosiklet Sürücüleri Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement