Karanlık Su Filmi - Son Dakika
Güncel

Karanlık Su Filmi

Karanlık Su Filmi

Karanlık Su filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Karanlık Su filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 20:36

Herşey bir apartmanın dokuzuncu katında başlar. Burası bekar anne Dahlia Williams’ın hayata yepyeni bir başlangıç yapmak için yerleştiği evidir. Eski kocasına karşı yürüttüğü ve hayli zorlu geçen velayet savaşından yıpranmıştır. Küçük kızı Ceci ile New York’un kenar semtlerinden birisindeki bu eski ve bakımsız eve taşınmaktaki amacı o ortamdan biraz olsun uzaklaşmaktır.

Ancak yeni evinde aradığı huzuru bulamayacak gibidir. Evin çeşitli yerlerinden tüyler ürperten tuhaf gürültüler gelmektedir. Asansör sanki her an düşecekmiş gibi zangır zangır titrer. Bunlara bir de evin çeşitli yerlerindeki koyu renk su lekeleri eklenince Dahlia’nın tedirginliği artar. Tüm bu belirtilerin gerisinde daha büyük bir tehdidin varlığından kuşkulanmaya başlar.

Birileri ya da birşeyler Dahlia ile akıl oyunları oynamaktadır. Hayal gücünün delicesine çalıştığı bir ortamda kendi mantığına ve önsezilerine güvenmesi imkansız gibidir. Ceci’nin hayaletlerle karşılaşması ve sonrasındaki tuhaf gelişmeler üzerine kime güveneceğini, neye inanacağını sorgulama noktasına gelir. Bilmeceyi çözmek ve kızını korumak zorunda olduğunun farkındadır. Karanlık sular çevresini sardığı anda bile mücadelesinden vazgeçmez. Esrar perdesi adım adım aralanırken en sıradan görünümlü ev eşyaları bile tehditkar nesnelere dönüşmüştür.

Yönetmen: Walter Salles

Senaryo: Takashige Ichise, Hideo Nakata, Kôji Suzuki

Oyuncular: Dougray Scott, Tim Roth, John C. Reilly, John C. Reilly, Jennifer Connelly

Filmin Türü: Drama, Gerilim,

Orijinal Adı: Dark Water

Yapımcı Firma: Post No Bills Films

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 105 dk.

Resmi Sitesi: http://darkwater.movies.go.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 22.07.2005

Son Dakika Güncel Karanlık Su Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement