Kardemir Karabükspor'da Elvir Baliç Dönemi Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Elvir Baliç Dönemi Sona Erdi

Kardemir Karabükspor\'da Elvir Baliç Dönemi Sona Erdi

Ptt 1'inci Ligi takımı Kardemir Karabükspor'un teknik sorumlusu Elvir Baliç, Adanaspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından istifa etti.

21.12.2015 15:38

Ptt 1'inci Ligi takımı Kardemir Karabükspor'un teknik sorumlusu Elvir Baliç, Adanaspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından istifa etti.

Ligin 8'inci haftasında Hüseyin Kalpar'dan boşalan teknik sorumluluk görevine getirilen Baliç, 9 maçta 3'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet alarak 12 puan topladı. Deplasmanda Adanaspor karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyetin ardından Baliç, istifasını yönetim kuruluna sundu. Başkan Ferudun Tankut, kulüp tesislerinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında Elvir Baliç'in istifasını kabul ettiklerini açıkladı. Adanaspor mağlubiyetinin kendilerini üzdüğünü belirten Başkan Tankut, şöyle konuştu:

"Hocamızla bugün sabah yaptığımız toplantıda kendisi ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim kurulu üyelerimizle yaptığımız değerlendirme sonucu istifasını kabul ettik. Onun için de bizim için de hayırlı uğurlu olsun. 9 maçta vermiş olduğul emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyorum. Zaman zaman böyle şeylerle karşı karşıya kalıyoruz. Kulübün idari menajeri Levent Açıkgöz ile şu anda yolumuza devam edeceğiz. Futbolcu arkadaşlarımıza da söylenmesi gereken şeyleri söyledik. Kendileriyle anlaşırken Süper Lige çıkmak için çalışacağımızı söyledik. Bunun bilinci içerisinde takımımıza geldiler. Göztepe maçında her türlü mücadeleyi verip, terlerinin son damlasına kadar maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz. Kaybedilmiş bir şey yok. Sezon sonu ipi göğüsleyen taraf olacağız."

Başkan Tankut, ilk defa teknik direktörlük yapacağı için Baliç'in kendileri için risk olup olmadığına ilişkin soruya şu cevabı verdi:

"Bunun bir sisteme oturması gerek. Futbol kariyerinden sonra hocalık noktasıyla ilgili çok ciddi eğitim alınması gerekiyor. Bir çok takımda yeni gelen hocalar oluyor. Başarılı ve başarısız olan oluyor. Dolayısıyla başarılı olacağını görebilmek fevkalede zor oluyor. Kardemir Karabükspor'da Baliç tutmadı. Belki başka takımlarda şansını muhakkak deneyecektir. 9 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi aldık. Bu, Baliç hocalık yapamaz anlamına gelmez."

Şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, 26 puanla 5'nci sırada bulunuyor. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Elvir Baliç Dönemi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement