Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: "Çetin Ceviz Olacağız" - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: "Çetin Ceviz Olacağız"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: "Çetin Ceviz Olacağız"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Mütevazı ve Sempatik Bir Kulüp Olduklarını, Ancak Sahada Çetin Bir Ceviz Olacaklarını Söyledi.

10.08.2010 12:00

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, mütevazı ve sempatik bir kulüp olduklarını, ancak sahada çetin bir ceviz olacaklarını söyledi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde yeni sezona hazırlanan Kardemir Karabükspor, hafta sonundan Karabük'e döndü. Karabükspor ligin ilk haftasında evinde karşılaşacağı Manisaspor maçı hazırlıklarına dün akşam tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Gerede'de üç etaplı bir çalışma yaptıklarını belirten Yücel İldiz, "Hakikaten çok yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Tüm takımlar gibi bizde elimizden geldiğince eksiklerimizi giderip iyi hazırlanmaya çalıştık. Artık maç haftasına girdik. Şehrimize geldik, özlemiştik. Haftalık programımızı yaptık ve tamamen hafta sonu oynayacağımız Manisaspor maçına odaklandık. Tüm takımlar sezona iyi başlamak istiyor ve bizde iyi başlamak istiyoruz. Süper Lig'de mücadele edecek tüm takımlara, futbol camiasına başarılar diliyorum" dedi.

İldiz hazırlık maçlarında tüm oyunculara forma şansı vermeye çalıştıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Takımın oturması için zamana ihtiyacı var. Bu da gayet normal. Hazırlık müsabakalarında tüm arkadaşlarımıza şans vermeye çalıştık. Zaten çok kaliteli arkadaşlarımız vardı. Bizim belli bir oyun yapımız ve kalitemiz var. Bu oyun kalitesini sahaya yansıtan oyuncularımızı kadromuzda tutmuştuk. Bu oyun kalitemize katkıda bulunabilecek yeni yerli ve yabancı oyuncular transfer ettik. Önemli olan bu oyunumuzu geliştirerek Süper Lig'de sahaya katabilmek. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum. Seyircimizle aramızda çok iyi bir diyaloğumuz var. Destekleri ile onları Süper Lig'de en iyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağız"

Mütevazı ve sempatik bir kulüp olduklarını açıklayan İldiz, "Ama bu mütevazılığımız hiçbir zaman yanlış anlaşılmasın. Sahada kesinlikle ve kesinlikle çetin bir ceviz olacağız. Zorlu bir ekip olacağız.Rakip kim olursa olsun. İyi bir sezon geçirmek ve ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

SAHANIN ZEMİNİNİN BOZULMASINA TEPKİ

Bu arada, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüzü Metin Yılmaz, kulüp yöneticileri Enver Yazıcı, Ahmet Karabacak ve Sezgin Dıravacı kulüp binasında dün akşam basın toplantısı düzenledi. Metin Yılmaz ligin ilk maçında Manisaspor'u konuk edeceklerini belirterek, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nu bu maça yetiştirmek için kulüp olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Stadın, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait olduğu halde, protokol, basın ve kapalı tribünün modernizasyonu, soyunma odaları ve yayıncı kuruluş odalarındaki yenileme çalışmalarının kulüp tarafından yapıldığını belirten Yılmaz, İl Özel İdare tarafından ihale edilen maraton tribünündeki çalışmaların ise tamamlanamadığını kaydetti.

Metin Yılmaz, "Buna rağmen maraton tribününe büyük bir perde çekerek Manisaspor maçını sahamızda oynamayı planlıyorduk. Ancak dün akşam yaşadığımız bir olaydan sonra stadyumun zeminine baktığımızda bunun biraz zor olduğunu gördük. Karabük'ten başka bir yerde oynamamız ile ilgili son durumu değerlendireceğiz" dedi.

Önceki gece yaşanan olayı da anlatan Metin Yılmaz, "Dün gece yöneticilerimiz ile kulübe geldiğimizde, ışıkların yandığını gördük. Hep birlikte stadyuma gittik. Stadyumda baktık ki ışıklar yakılmış, birileri kendi zevkine futbol maçı yapıyor. Herhalde arkadaşlar halı saha olarak mı değerlendirmişler ne yapmışlar bilmiyoruz" diye konuştu.

Bir basın mensubunun, "Bu kişiler bir siyasi parti mi?" sorusuna, bir başka basın mensubunun, " AK Parti, evet" diye cevap vermesi üzerine, "Evet doğrudur" diyen Metin Yılmaz, şöyle devam etti:

"Zeminin çok kötü bozulduğunu hepiniz görmüşsünüzdür. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nü defalarca ikaz ettik. 'Bu sahanın zemini çok hassas, bu zemini muhafaza edin, burada futbol oynamaya müsade etmeyin' diye defalarca uyardık. Hatta aynı günün öğle saatlerinde de konuştuk. Buna rağmen akşam burada futbol oynanırken görünce hakikaten çok üzüldük. Söylenecek söz bulamıyorum. Zemin rezalet bir durumda. İnşallah bu zemini maça yetiştirebiliriz."

Takımda kalanlar: Bülent Bal, Bülent Ataman, Birol Hikmet, Yasin Avcı, Emmanuel Emenike, Hakan Söyler, Engin Aktürk, Şenol Akın, Ferdi Elmas, Fatih Öztürk, Murat Selvi, Muhammet Özdin, Murat Uslu

Transfer edilenler: Fatih Ceylan, Tozo, Vjekoslav Tomiç, Emil Angelov, Florin Cernat, Oğuz Kaan Barış, Hakan Özmert, Mehmet Çoğum, Anthony Seriç, Armand Deumi, Jamal Alioui, İlhan Parlak, Kerim Zengin

Alt yapıdan takıma katılanlar: Levent Yılmaz, Yusuf Akbulut, Recep Mertcan Eskin

Takımdan ayrılanlar: Gökhan Güney, Ömer Ateş, Ferhat Odabaşı, Aydın Arslan, Burak Akdiş, Aydın Çetin, Hassan Wasswa, Recep Yaşar, Sertan Vardar, Mehmet Ali Şirin, Süleyman Görgün, Tayfun Taner

Kardemir Karabükspor kadrosu ve forma numaraları:

61 Bülent Ataman

19 Vjekoslav Tomiç

1 Fatih Öztürk

33 Murat İbrahim Uslu

88 Oğuz Kaan Barış

2 Engin Aktürk

5 Birol Hikmet

6 Mehmet Çoğum

7 Şenol Akın

8 Hakan Özmert

9 Ferdi Elmas

10 Florin Cernat

11 Kerim Zengin

12 Armand Deumi

16 Bülent Bal

17 Yasin Avcı

20 Anthony Seriç

22 Jamal Alioui

23 İlhan Parlak

26 Murat Selvi

34 Tozo

41 Muhammed Özdin

68 Hakan Söyler

78 Emmanuel Emenike

81 Fatih Ceylan

99 Emil Rosenov Angelov

15 Levent Yılmaz

90 Yusuf Akbulut

91 Recep Mertcan Eskin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz: 'Çetin Ceviz Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement