Karlıova'da Mahsur Kalan Eşeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karlıova'da Mahsur Kalan Eşeği İtfaiye Kurtardı

Karlıova\'da Mahsur Kalan Eşeği İtfaiye Kurtardı
13.12.2012 13:26

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle 4 gündür çevresi duvarlarla çevrili bir bahçede mahsur kalan eşek, Karlıova Belediyesi'nin itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle 4 gündür çevresi duvarlarla çevrili bir bahçede mahsur kalan eşek, Karlıova Belediyesi'nin itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kar yağışının devam ettiği Karlıva İlçesi'ndeki bir bahçede 4 gündür mahsur kalan eşek, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kurtarıldı. Çevrede yaşayan ailelerin yemek artıklarını vererek beslediği eşek, mahsur kaldığı bahçeden ayrılmayınca, vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi.

İtfaiye ekipleri, eşeğin bulunduğu yere geldi. Bahçeye giden yoldaki karlar, kepçe ile temizlenerek yol açıldı. Daha sonra eşeğe ip bağlayan itfaiye ekipleri, kepçe yardımı ile hayvanı mahsur kaldığı bahçeden çıkardı.

Hamdullah Aydın adlı vatandaş, eşeğin 4 gündür mahsur kaldığını belirterek, "Önce mahsur kaldığını sanmıyorduk. Bu yüzden yemek artıklarını vererek besledik. Sonra eşeğin burada kaldığını görüncü soğuktan donabileceği ihtimali üzerine belediye itfaiye ekiplerine durumu bildirdik. İtfaiye ekiplerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. - Bingöl/ Karlıova

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karlıova'da Mahsur Kalan Eşeği İtfaiye Kurtardı - Son Dakika


Advertisement