Kartepe'de Park Düzenlemeleri - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Park Düzenlemeleri

Kartepe\'de Park Düzenlemeleri

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şehit Polis Volkan Şahbaz Parkı'nın eksikleri giderilirken, gereken bakımları yapıldı.

27.06.2018 09:13

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Arslanbey Mahallesi'nde bulunan Şehit Polis Volkan Şahbaz Parkı'nı elden geçiriyor. Yaklaşık 16 dönüm arazi üzerinde bulunan ve Kartepelilerin yoğun bir şekilde kullandığı parkın eksiklikleri Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gideriliyor.

BAKIMLAR YAPILDI

Belediye ekipleri park içerisinde eksik olan kamelyaların montajını yaparken, mevcut olanların bakımını yaptılar. Şehit Polis Volkan Şahbaz Parkı içerisinde bulunan oyun grupları elden geçirilerek eksiklerinin giderilmesinin yanı sıra bakımları da yapıldı.

PARKLARIMIZA DİKKAT

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez "Oyun oynamak için özgürce sokağa çıkamayan çocuklarımızın sağlıklı ve güven içerisinde oynayabileceği, eğlenebileceği, gençlerimizin spor aktivitelerini rahatça yerine getirebileceği, farklı yaş gruplarındaki vatandaşımızın huzur içinde oturabileceği, dinlenebileceği, adeta bir buluşma, kaynaşma noktası haline gelen park ve yeşil alanlarımızın sayısı artmaktadır. Parkların kullanılması, korunması kadar önemlidir. Hemşehrilerimizin bu duyarlılık içerisinde parklarda dinlenmeleri en büyük arzumuzdur" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Park Düzenlemeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement