Kartepe'nin Yolları Tek Tek İşleniyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Yolları Tek Tek İşleniyor

Kartepe\'nin Yolları Tek Tek İşleniyor

Kartepe genelinde sürdürülen üst yapı iyileştirmeleri kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Fatih Mahallesi'nde yolları parke taşları ile döşemeye başladı.

03.10.2013 13:36

İlçe halkının önemsediği eksiklikleri çözüme kavuşturmak adına geçtiğimiz günlerde Fatih Mahallesi'nde tespitlerde bulunan başkan ve ekibi, yapılan tespitler doğrultusunda sokakları nakış nakış parke taşları ile işlemeye başladı.

Kartepe genelinde sürdürülen üst yapı iyileştirmeleri kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Fatih Mahallesi'nde yolları parke taşları ile döşemeye başladı. Ekipler eğitim kurumlarına bağlantılı Gamzeli ve Bilgehan Sokak ile Fatih Mahalle Parkına bağlantılı Nadir, Bozkurt, Telaltı ve Şaşmaz Sokak üzerinde güzergahlarda çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürmekte.

Ekipler, Gamzeli Sokak üzerinde 250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 1900 metre kare parke ve 520 metre bordür döşenirken, Bilgehan Sokak üzerinde 80 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 560 metre kare parke ve 180 metre bordür döşeme çalışmasında sona yaklaşıldı. Öte yandan, Nadir Sokak üzerinde 110 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 910 metre kare parke ve 260 metre bordür, Bozkurt Sokak üzerinde 130 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 910 metre kare parke ve 260 metre bordür, Telaltı Sokak üzerinde 140 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 980 metre kare parke ve 280 metre bordür, Şaşmaz Sokak üzerinde 135 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki güzergaha 945 metre kare parke ve 270 metre bordür döşemesi yapılması için de zemin hazırlığını ekipler yapmakta.

Fatih Mahalle Muhtarı Necati Küçük, başkan ve ekibinin mahallesinde gerçekleştirdiği tespitler sonrası çalışmaların kısa süre içinde başlamasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kartepe'nin mahallelerini sokak sokak gezen Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye ekipleri ile yaptığı tespitlerde yol iyileştirmesi gereken güzergahlarda üst yapı düzenlemelerini yıl başına kadar tamamlama hedefinde olduklarını belirti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Yolları Tek Tek İşleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement