Kasapoğlu: "Spor toplumu olma noktasında daha çok aşama katetmemiz gerektiğine inanıyoruz" - Son Dakika
Güncel

Kasapoğlu: "Spor toplumu olma noktasında daha çok aşama katetmemiz gerektiğine inanıyoruz"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun konuşması Konuşmanın sona ermesi Plaket takdimi ANKARA - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hacı Bayram Veli Üniversitesi 100. Yıl Konferans Salonu'ndaki 2.

21.10.2019 12:05  Güncelleme: 12:10

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun konuşması

Konuşmanın sona ermesi

Plaket takdimi ANKARA - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hacı Bayram Veli Üniversitesi 100. Yıl Konferans Salonu'ndaki 2. Türkiye Üniversite Ombudsmanlık Toplulukları Kongresi'nin açılış töreninde konuştu. (3)

Kasapoğlu: "Spor toplumu olma noktasında daha çok aşama katetmemiz gerektiğine inanıyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kasapoğlu: 'Spor toplumu olma noktasında daha çok aşama katetmemiz gerektiğine inanıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement