Kastamonu'da Ruhsatsız Silah Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Ruhsatsız Silah Operasyonu

Kastamonu\'da Ruhsatsız Silah Operasyonu

KASTAMONU'nun Taşköprü ve Hanönü ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi.

22.02.2019 17:01

KASTAMONU'nun Taşköprü ve Hanönü ilçelerinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek ele geçirildi.

İl Jandarma ve Taşköprü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ihbar üzerine Taşköprü ve Hanönü'nde 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, 28 ruhsatsız tabanca, 30 tabanca şarjörü, 1200 tabanca fişeği, 32 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Operasyon kapsamında 30 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

- Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Ruhsatsız Silah Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement