Kastamonu - Gözyaşları Odtü'Lü Sertaç İçin Aktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kastamonu - Gözyaşları Odtü'Lü Sertaç İçin Aktı

Kastamonu - Gözyaşları Odtü\'Lü Sertaç İçin Aktı
23.04.2010 22:47

Boğaziçi Üniversitesi'nde Düzenlenen Etkinliklere Katılmak Üzere Ankara'dan Otobüsle İstanbul'a Giden ve Kaldığı Otel Odasındaki Yatağında Arkadaşları Tarafından Ölü Bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (odtü) Endüstri Mühendisliği Bölümü 4'üncü Sınıf Öğrencisi Sertaç Kendirci, Memleketi Kastamonu'da Toprağa Verildi. Talihsiz Öğrencinin Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybettiği Öğrenildi.

BOĞAZİÇİ Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Ankara'dan otobüsle İstanbul'a giden ve kaldığı otel odasındaki yatağında arkadaşları tarafından ölü bulunan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü 4'üncü Sınıf Öğrencisi Sertaç Kendirci, memleketi Kastamonu'da toprağa verildi. Talihsiz öğrencinin kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kastamonu'nun yetiştirdiği zeki ve çalışkan öğrencilerden biri olarak gösterilen 2005 yılında girdiği ÖSS'de Türkiye 17'ncisi olarak ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nü kazanan 23 yaşındaki Sertaç Kendirci, mezun olmaya hazırlanırken İstanbul'da bir otelde kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Boğaziçi Üniversitesi'nin bir etkinliğine katılmak üzere gittiği İstanbul'da otel odasında kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Kendirci, okulda çalışkanlığı ve sporcu kişiliğiyle tanınıyordu. Kendirci'nin okuldan hocaları ve arkadaşları ile birlikte gittiği İstanbul'da ani ölümü memleketi Kastamonu'da ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını göz yaşına boğdu. 23 yaşında hayatını kaybeden Sertaç Kendirci'nin İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisi sonrası cenazesi yakınları tarafından memleketi Kastamonu'ya getirildi.

Kastamonu'da Nasrullah Camii'nde Cuma Namazı ardından kılınan cenaze namazı ardından Kendirci'nin cansız bedeni memleketi Emirler Köyü Şeker Mahallesi'ndeki 2005 yılında şehit olan amca oğlu Erkan Kendirci'nin yanına gömüldü. Kendirci'yi son yolculuğuna, başta ODTÜ'lü arkadaşları olmak üzere, Kastamonu'da yaşayan çocukluk arkadaşları, yakınları ve sevenleri uğurladı. Yüzlerce kişinin katılımıyla cenaze namazı kılınan ODTÜ'lü Sertaç'ın ailesi gözyaşlarını tutamadı.

ODTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden bu sene mezun olmaya hazırlanan Sertaç Kendirci'nin Yüksek Lisans için Amerika'daki bir üniversiteden teklif aldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu - Gözyaşları Odtü'Lü Sertaç İçin Aktı - Son Dakika


Advertisement