Katar Futboluna Türk Damgası Geliyor… - Son Dakika
Güncel

Katar Futboluna Türk Damgası Geliyor…

Katar Futboluna Türk Damgası Geliyor…

Futbolseverler Katar Futbolunu özellikle geçen sezon Gaziantepspor'u çalıştırdıktan sonra yeniden Katar Ligine geri dönen Bülent Uygun ile birlikte takip etmeyi sürdürüyor.

02.03.2018 10:32  Güncelleme: 10:45

Ama özellikle saha içinde Uygun ile birlikte saha dışında da Menajer Tolgan Tuğlu Katar futbolunda önemli işlere imza atmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ara transfer döneminde Süper Lig ekibinden Alanyasporlu Shahbazzadeh'in Katar'a transferini gerçekleştiren Tuğlu'nun yeni hedefinde ise; 2 Katarlı Yıldız Futbolcuyu Türkiye'ye getirmek yer alıyor.

Tuğlu, uluslararası ortaklarından Anas Ammola beraber Katar A Milli takımın 2 yıldız oyuncusunu Türkiye getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tuğlu: 'Ben bu transferleri bir proje olarak değerlendiriyorum. Katar da Türkler ve Türkiye çok seviliyor, ama Katar Liginde forma giyen birkaç oyuncuyu Türkiye ye getirirsek, iki ülke arasında süre gelen sıcak ilişkiler daha da ileriye futbol olarak ta götürülebilir. Sporun ama özellikle futbolun gücünü küçümsememek gerekiyor. Katar, önümüzdeki Dünya Kupasına da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte Futbola ciddi yatırımlar yapılıyor. Yavaş yavaş da yetenekli oyuncular kendini göstermeye başladı diye düşünüyorum. Biz de bu yeteneklerın yurt dışında tecrübe kazanmaları için uğraş veriyoruz. ' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Katar Futboluna Türk Damgası Geliyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement