Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı 53 yaşındaki Fatma Yener'in cesedi dere kıyısında bulundu. Yüzme bilmeyen Yener'in, dereye düşerek boğulduğu sanılıyor.
Mustafakemalpaşa İlçesi yakınlarından geçen Kirmasti Deresi'ne balık avlamaya giden Vedat Öztekin, dere kenarında suyun içinde hareketsiz duran cesedi fark etti. Öztekin'in haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cesedi balçık olan dereden çıkardı. Cesedin, geçen cumartesi Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusu yapılan Fatma Yener'e ait olduğu, kadının oğulları ve damadı tarafından teşhis edildi.
Karacabey nüfusuna kayıtlı olan ve Mustafakemalpaşa'nın Orta Mahallesi'nde oturan evli ve 3 çocuk annesi Fatma Yener'in cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Mustafakemalpaşa Cumhuriyet Savcılığı, yüzme bilmeyen ve dereye düşerek boğulduğu sanılan Fatma Yener'in ölümüyle ilgili soruşturmaya başladı. - Bursa
Son Dakika › Güncel › Kayıp Kadının Cesedi Dere Kıyısında Bulundu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.