Kayseri'de 21 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de 21 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Kayseri\'de 21 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası

Kazada yaşamını yitiren ve bugün Muş'ta toprağa verilen 1,5 yaşındaki Yusuf'un annesi, oğlunun öldüğünü bilmiyor.

24.01.2014 17:29

Pınarbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitiren ve bugün Muş'un Mollakent beldesinde toprağa verilen 1,5 yaşındaki Yusuf Aydın'ın, hastanede tedavisi süren annesi Selcan Aydın'a oğlunun öldüğü halen söylenmedi.

Kazada yaralanan 26 yaşındaki Selcan Aydın'ın kentteki özel bir hastanede tedavisi sürüyor. Kaza sırasından annesinin kucağında olan Yusuf'un, otobüsten fırlayarak olay yerinde öldüğü belirtildi.

Anne Aydın'a çocuğunun öldüğünün söylenemediği, yakınları tarafından teşhis edilen Yusuf'un cenazesinin ise bugün taburcu edilen baba Asım Aydın tarafından memleketi Muş'a götürüldüğü ve Mollakent beldesinde toprağa verildiği kaydedildi.

Öte yandan, bacağından ameliyat edilen annenin, operasyondan çıktıktan sonra oğlunun adını sayıkladığı, durumunu sorduğu öğrenildi.

İstanbul'dan Muş'a giden E.K'nın (42) kullandığı 34 DG 5950 plakalı yolcu otobüsünün, Pınarbaşı- Gürün karayolu 35. kilometrede şarampole devrilmesi sonucu 21 kişi ölmüş, 29 kişi yaralanmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de 21 Kişinin Öldüğü Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement