Kayseri'de Dolandırıcılık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kayseri'de Dolandırıcılık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı

Kayseri\'de Dolandırıcılık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı
31.07.2013 12:19  Güncelleme: 12:22

Kayseri'de kendilerini telefonda savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Kayseri'de kendilerini telefonda savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, telefonla aradıkları kişilere kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 3 zanlıyı takibe aldı.

Ekipler, yaptıkları çalışmalar sonucunda şüpheliler Ahmet İ. (22), Muharrem B. (28) ve Hakan U'yu (23) gözaltına aldı. Dolandırdıkları iki kişiden 20 bin lira aldıkları öne sürülen zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Dolandırıcılık İddiasıyla 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement