Kayseri'de Yoğun Sis Yaşamı Olumsuz Etkiledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kayseri'de Yoğun Sis Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Kayseri\'de Yoğun Sis Yaşamı Olumsuz Etkiledi

Kayseri'de sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metrenin altına düştü, yaralamalı trafik kazaları meydana geldi.

Kayseri'de sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metrenin altına düştü, yaralamalı trafik kazaları meydana geldi. Sis nedeniyle bazı uçak seferleri gecikmeli yapıldı.

Kentte sabah saatlerinde etkili olan sis özelkille Kayseri-Ankara ve Kayseri-Adana karayolunun Boğazköprü ile İncesu mevkiilerinde ayrıca Kızılırmak ve Karasu çevresinde yaşamı olumsuz etkiledi. Sis nedeniyle görüş uzaklığının yer yer 5 metrenin altına düştüğü kentte 10 trafik kazası meydana geldi, 9 kişi yaralandı. Yoğun sis hava ulayımını da etkiledi, Türk Hava Yolları'nın Kayseri-İstanbul seferi gecikmeli yapıldı.

Meteroloji uzmanları, Kayseri ve çevresinde dün gece hava sıcaklığının sıfırın altında 1 dereceye indiğini, gündüz ise sıcaklığın 16 derece olacağını kaydetti. Uzmanlar, Doğu Avrupa üzerinden gelen yüksek basıncın neden olduğu sisli havanın bir hafta daha etkili olacağını söyledi. - Kayseri

Kaynak: DHA